• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Kraj dostawy: Polska
  • zmień

Język:

Waluta:

Kraj dostawy:

Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Produkt aktualnie niedostępny

Koszty dostawy:
  • Poczta Polska 9.50 zł brutto
  • Kurier DPD 20.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost 8.99 zł brutto
  • Dostawa w rejonie wg kodu pocztowego 30.00 zł brutto
Opis produktu
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja; żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.iono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, urządzeń do mycia naczyń, sporządzania i ekspedycji napojów. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty podobne

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.